• TE-TO PANČEVO: Kineski graditelji zbog kovida u karantinu – radovi nisu stali

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Investitori Termoelektrane toplane koja se gradi na prostoru Rafinerije su Gazprom energoholding i NIS, a kako nam je potvrđeno značajan broj kineskih graditelja koje je angažovao izvođač Šangaj elektrik grup bio je pozitivan na Kovid i u karantinu je. 
     
    – Zaista je tokom testiranja kineskih radnika, angažovanih na izgradnji Termoelektrane-toplane u Pančevu, koju realizuje kompanija Gazprom energoholding, otkriven značajan broj slučajeva infekcije virusom COVID-19. Zahvaljujući blagovremenim merama koje su preduzele ruska i kineska kompanija, kao zdravstvene ustanove u Srbiji, radnicima sa pozitivnim rezultatom testa određen je karantin i ukazana im je neophodna medicinska i savetodavna pomoć. Istovremeno, želeli bismo da istaknemo da trenutna situacija, iako je stvorila određene poteškoće, nije dovela do zaustavljanja radova na gradilištu. Prema rezultatima poslednjeg testiranja, većina naših kineskih kolega već ima negativan rezultat i uskoro će moći da se vrate svojim radnim obavezama, navodi se u izjavi koju je Gazprom energoholding dao za portal 013info. 
     
    Prema ranijim informacijama do kojih je stigao 013info.rs kineski radnici smešteni su u prostoru Stare Utve u Pančevu. 
     
     

    Investitori Termoelektrane toplane koja se gradi na prostoru Rafinerije su Gasproenergoholding i NIS, a kako nam je potvrđeno značajan broj kineskih graditelja koje je angažovao izvođač Šangaj elektrik grup bio je pozitivan na Kovid i u karantinu je. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]