• Vlada Srbije od NIS-a traži povlašćene cene za Petrohemiju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da je Vlada Srbije usvojila zakljucak kojim se od NIS-a traže povlašćene cene energenata za Petrohemiju.

    Knežević je novinarima u PKS kazao da se očekuje da će Petrohemija zahvaljujući tim povoljnim cenama u naredne četiri godine moći da radi bez kredita i sa 50 miliona evra godišnjeg prihoda.

    Ministar privrede je rekao da je predloženo da se potpiše i Memorandum o rešavanju problema potraživanja NIS-a- od Petrohemije.

    To bi, kako je precizirao, podrazumevalo da od ukupnog duga od 254 miliona evra koliko Petrohemija duguje NIS-u, 105 bude plaćeno, a od ostatka da se polovina otpiše, a polovina konvertuje u kapital.

    Ministar privrede Goran Knežević izjavio je danas da je Vlada Srbije usvijola zakljucak kojim se od NIS-a traže povlašćene cene energenata za Petrohemiju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    VRŠAC: Sajam zapošljavanja 17. aprila

    Filijala Vršac Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja 17. aprila, od 10 do 12 časova, u Kongresnoj sali Hotela „Srbija“, Svetosavki trg br. […]