MUP objavio detalje policijske akcije Cunami

„Cunami” zaobišao Pančevo

Pančevo, Pon, 12/09/2016 - 10:45
Vladimir Đoković

Pančevo, 12. septembar – Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović, izjavio je juče da je u akciji „Cunami” policija uhapsila 66 osoba zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili više krivičnih dela, zaplenila 5,7 kilograma različitih narkotika i otkrila dve laboratorijae za proizvodnju droge.

Kako je preneo Biro za komunikacije MUP-a Srbije, akcija je sprovedena na teritoriji Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Sombora, Subotice, Požarevca, Kruševca, Vranja, Prijepolja i Novog Pazara.

Akcija je sprovedena u cilju pojačanih mera i aktivnosti u sprečavanju i suzbijanju krivičnih dela iz oblasti opšteg i organizovanog kriminala: teško ubistvo u pokušaju, ubistvo, ubistvo u pokušaju, teška krađa, silovanje, nasilničko ponašanje, ugrožavanje sigurnosti, neovlašćeno držanje oružja i eksplozivnih materija, proizvodnje i krijumčarenja narkotika, krijumčarenje ljudi, nedozvoljene polne radnje. – izjavio je Stefanović.

Među gradovima koje je nabrojao ministar nema Pančeva. Poslednje hapšenje u vezi sa narkoticima, u Pančevu se dogodilo krajem avgusta.Marketing

Najnovije vesti