• Igor Arsić umesto Nikole Popovca na čelu Policijske uprave Pančevo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Novi načelnik Policijske uprave u Pančevu je Igor Arsić. On je na ovo mesto postavljen umesto dosadašnjeg načelnika Nikole Popovca.

    Ovo je indirektno potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, jer je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao sastanak sa novopostavljenim načelnicima četiri policijske uprave između kojih i sa načelnikom PU u Pančevu, Igorom Arsićem.. 

    Arsić je do sada vršio funkciju pomoćnika načelnika Uprave kriminalističke policije.

     

     

    Na sastanku su prezentovani prioriteti u radu Ministarstva unutrašnjih poslova – odlučna borba protiv organizovanog kriminala i korupcije i briga o bezbednosti i sigurnosti svakog građanina naše zemlje.

     

    Ministar Vulin je novopostavljenim načelnicima poručio da uvek moraju imati na umu da povereni posao obavljaju u službi građana i da ne može postojati jači i preči interes od bezbednosti svakog pojedinca i društva u celini.

     

    Prema njegovim rečima, maksimalnu posvećenost očekuje u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, ali ništa manju jačinu i snagu u suzbijanju krivičnih dela opšteg kriminala kojim su u najvećoj meri pogođeni građani.

     

    „Bezbednost ulica je merilo uspeha policijske uprave. Razbojništvima, krađama, reketiranjima, džeparenjima, uličnom kriminalu i svim delima koja ugrožavaju običnog čoveka morate pristupiti snažno  i posvećeno“, rekao je ministar Vulin.

     

    Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Policijske uprave u Požarevcu Aleksandar Vasilijević, načelnik Policijske uprave u Zaječaru Saša Stanimirović, načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Dejan Joksimović i načelnik Policijske uprave u Pančevu Igor Arsić.

     

    Novi načelnik Policijske uprave u Pančevu je Igor Arsić. On je na ovo mesto postavljen umesto dosadašnjeg načelnika Nikole Popovca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]