• Jedno lice poginulo u saobraćajnoj nesreći kod „Malog raja“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Danas, 23. februara, oko 14 sati kod „Malog raja“, na putu Pančevo – Beograd, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život, a dvoje povređeno.

    U Pančevu su se nešto posle 14 sati, čule sirene dva vatrogasna vozila, a odmah potom i kola Službe hitne medicinske pomoći, koje su velikom brzinom jurile u pravcu mosta preko Tamiša. Saznali smo da su se u blizini „Malog raja“ dogodio udes u kome su učestvovala tri vozila. Nije bilo potrebe za angažovanjem pančevačkih vatrogasaca – kolege iz Beograda su izvadile nastradale iz havarisanih automobila. Vozač „fijat punta“ beogradske registracije je poginuo, a žena koja je bila sa njim u vozilu je prevezena u beogradski Urgentni centar. Drugi povređeni je muškarac i on je kolima Hitne pomoći prevezen u pančevačku bolnicu.

    Uzrok nesreće još uvek nije zvanično poznat.

    Danas, 23. februara, oko 14 sati kod „Malog raja“, na putu Pančevo – Beograd, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život, a jedno teško povređeno.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]