• KOVAČICA: U sudaru poginule srpske sportistkinje

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U saobraćajnom udesu, koji se dogodio u Kovačici, u nedelju oko 17 sati poginule su tri ženske osobe. Iz Saveza Srbije za bodibilding saopšteno je da su u nesreći poginule dve srpske šampionke u ovom sportu – B. J. (48) i M. B. (16), koje su se vraćale sa takmičenja u Rumuniji.

    Beogradski mediji javljaju da je u sudaru poginula i majka maloletne M.B, a da je otac, koji je vozio automobil teško povređen i da se nalazi u Urgentnom centru u Beogradu.

    Nezvanično saznajemo da je do nesreće došlo na uglu Ulice JNA i Bratstva jedinstva u Kovačici, kada se „folksvagen bora“ somborskih registarskih tablica sudario sa kamionom „MAN“ novopazarskih registarskih tablica.

     

     

    U saobraćajnom udesu, koji se dogodio u Kovačici, u nedelju oko 17 sati poginule su tri ženske osobe. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]