• Maloletnička ubistva koja su uznemirila Pančevo u 21. veku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Ubistvo maloletnika u naselju Nova Misa, nedaleko od Sportskog centra, koje se dogodilo prošle nedelje nije prvo u ovom veku.

    Ubistvo maloletnika koje se dogodilo u Jabuci 2010. godine uznemirilo je ne samo to mesto, nego i Pančevo, Vojvodinu pa i čitavu Srbiju. Zbog protesta meštana u Jabuci su bili locirani i žandarmi a i tadašnji predsednik države smirivao je konflikte.

    – Pravosnažnom presudom Višeg suda u Pančevu maloletni J.B. osuđen je na 4 godine maloletničkog zatvora zvog izvršenog krivičnog dela ubistva, zbog toga što je 10. juna 2010. godine u Jabuci, nakon kraće rasprave, preklopnim nožem takozvanim leptirom lišio života maloletnog S. D. iz Jabuke, navodi se u informaciji koju smo dobili iz Višeg suda.

    Od maloletničke ruke 2004. godine smrtno je stradao i taksista J.Z.

    – Maloletni A.N. i Ć.M. koji su dana 21.06. 2004. godine na ulazu u Pančevu, na starom Pančevačkom putu na oko 50 metara od benzinske pumpe NAP umišljajno lišili života taksistu J.Z. zbog izvršenog krivičnog dela teški slučajevi razbojništva i krivičnog dela neovlašćeno nabavljanje i nošenje vatrenog oružja osuđeni su na kaznu maloletničkog zatvora u trajanju od 8 godina.Maloletni učinioci krivičnog dela, pravosnažno izrečenu kaznu maloletničkog zatvora izdržavaju u Kazneno popravnom zavodu u Valjevu, saopštio je Viši sud u Pančevu u odgovoru na naše interesovanje.

    Ubistvo maloletnika u naselju Nova Misa, nedaleko od Sportskog centra, koje se dogodilo prošle nedelje nije prvo u ovom veku.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]