Hronika

Mladić izboden u „Blicu" na lečenju u Beogradu

Pančevo, Sre, 19/10/2016 - 20:12
Vladimir Đoković


Lice koje je u noći između subote i nedelje izbodeno nožem u kafiću „Blic" u Njegoševoj ulici već tri dana je na lečenju u Beogradu.

Kako nam je potvrdio načelnik hirurgije Opšte bolnice u Pančevu, dr Minja Stojanović, lice je primljeno u nedelju sa ubodom u zadnji deo grudnog koša. U pančevačkoj bolnici je dva puta bilo na skeneru. Pošto mu je u nedelju ukazana pomoć u gradskoj bolnici, poslat je istog dana na dalje lečenje u beogradski Urgentni centar. Tamo je urađen još jedan pregled skenerom, a prati se stanje hematoma u leđnom delu. Nanete povrede ovom licu su u blizini kičme i bubrega.

Prema informacijama koje imaju pančevački lekari, lice nije operisano. Ovo lice je izbodeno tokom događaja u kafiću „Blic". Zatim je u 2 sata posle ponoći intervenisala pančevačka policija, a kako je saopštio MUP, tokom intervencije, odnosno hapšenja sedam lica i tri policajca su povređena.

Osnovni sud u Pančevu na predlog tužilaštva svoj sedmorici odredio je pritvor do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svedoke i oštećene. Osnovno javno tužilaštvo ova lica je osumnjičilo što za učešće u tuči, kao i za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
MarketingNajnovije vesti