NAPAD U GRADSKOJ UPRAVI

Nasrnuo na poreznika šoljom!

Izvor: 
013info Pet, 07/08/2015 - 12:23
Policija privela napadača, a službenik zaradio dve poskotine na glavi

Službenike Sekretarijata za poresku administraciju, Aleksandra Jovičića i Ljubicu Velaško, napao je Lazar Budin u zgradi Gradske uprave. Budin je Jovičića nekoliko puta keramičkom šoljom udario u zadnji deo glave, a Ljubicu Velaško je pesnicom udario nekoliko puta takođe u glavu. Jovičić je zaradio dva reza na glavi i Hitna pomoć ga je odvezala u bolnicu, dok Velaško zadobila veliku modricu pored oka i otok na licu.

kafa_u_poreskoj.jpg

 

Uz pomoć kolega Jovičić je odbranio i sebe i svoju koleginicu,a kada su savladali Budina pozvali su obezbeđenje i policiju. Budin ih je napao jer se uplatnica za porez još uvek vodi na ime njegove pokojne majke. Očevidac Jelana Lupalov, takođe službenica ovog sekratijata, objašnjava da Lazar Budin nije pokazivao znake agresije već da je naprosto „pukao” dok mu je Jovičić pojašnjavao zašto je porez i dalje vodi na na njegovu preminulu majku. Ona kaže da se dogodilo u nekoliko sekundi, Budin je sa stola zgrabio šolju sa kafom i divljački udaro Jovičića s leđa, kada je Ljubica Velaško viknula da prestane, Budin je svoj gnev usmerio ka njoj.

Ovaj incident se dogodio oko 10 sati na osmom spratu Gradske uprave u kancelariji Sekretarijata za poresku administraciju, a Policija je ubrzo privela Lazara Budina.

kafa_u_poreskoj_2.jpg

Sekretarka Sekretarjata za poresku administraciju Milica Marjanović kaže da su ona i njene kolege često na meti verbalnih napada nezadovoljinh građana, ali da je ovo prvi put da je neko fizički napadnut. Ona dodaje da je pre nekoliko godina automobil ove službe bio kompletno iscrtan kukastim krstovima, a nekoliko meseci nakon toga sve četiri gume su im isečene. Milica Marjanović kaže i da je čest slučaj da na inspektore na terenu puštaju pse.

Nemanja Kranjc

Lokalna samouprava


Marketing

Najnovije vesti