Hronika

NASTAVAK AKCIJE „ARES" I U PANČEVU: Tri krivične prijave - teška telesna povreda, oružje i nafta

Izvor: 
Saopštenje Čet, 20/07/2017 - 14:42

U nastavku akcije „Ares“, koja je sprovedena u više gradova u Srbiji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, uhapsili su 213 osoba osumnjičenih za različita krivična dela, otkrili dve laboratorija za proizvodnju marihuane i zaplenili 385 kilograma različite vrste narkotika, kao i veća količinu oružja i municije. 

Policija je nadležnim tužilaštvima, podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv 258 lica.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneli su krivičnu prijavu protiv D. M. (52), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda. 

D. M. je sproveden u Kazneno popravni zavod Požarevac, gde se nalazi na odsluženju kazne zatvora.

***

Takođe, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv šezdesetčetvorogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kod osumnjičenog je pronađena puška, četiri metka, lovačka puška, pištolj „bereta“ sa okvirom bez municije, lovačka puška „CZ“, devet metaka i 20 patrona za lovačku pušku.

***

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu zaplenili su oko 668 litara nafte , spakovane u 22 kanistra i 26 balona. 

Protiv muškarca, osumnjičenog za nedozvoljen promet akciznih proizvoda, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava u redovnom postupku. 
MarketingNajnovije vesti