Asfaltiranje  u BNS
Hronika

Ne smiruje se situacija oko asfaltiranja u Banatskom Novom Selu - meštani opet traže susret sa gradonačelnikom

Pančevo, Uto, 13/10/2020 - 08:16
Vladimir Đoković
Novoseljani koji ne mogu da stignu do informacija o širini asfalta u svojim ulicama, a nezadovoljni nekim nedavnim iskustvima kada su asfaltiranja bila i znatno uža od 5 metara, danas su se ponovo obratili gradonačelniku Aleksandru Stevanoviću sa molbom za hitan sastanak. Molbu prenosimo u celini:

„ Mi stanovnici delova ulica Bratstva jedinstva, Žarka Zrenjanina, Železničke, JNA i Mihajla Pupina u Banatskom Novom Selu prinuđeni smo da Vam se ponovo obratimo i još jednom zamolimo za pomoć. Kako ste Vi bili jedini koji ste nas saslušali i delimično pomogli da  rešimo problem oko asfaltiranja ulica, smatramo da smo dužni da Vas obavestimo i upoznamo sa daljim dešavanjima i nezadovoljstvom koje je i dalje prisutno među nama meštanima. Kako nema zvaničnih informacija, a radovi su nastavljeni, danas 12.10.2020. godine naši predstavnici su u Mesnoj zajednici zatražili sastanak sa predsednikom Saveta mesne zajednice Topić Nedeljkom. Koordinator ga je pozvao kako bi nam mogao dati termin koji mu odgovara da bi razgovrali o tekućem problemu. Poručio je da se obratimo direktoru “Urbanizma” Bojadžijevski Slavetu koji je takođe odbio razgovor i uputio nas na Gradsku upravu.

S toga se mi obarćamo Vama i obaveštavamo da su i oni upoznati sa tim da sutra u 12.00 časova iz gore navedenih ulica dolaze predstavnici u prostorije Mesne zajednice koji insistiraju na sastanku radi dogovora o daljim radovima i dobijanja tačnih informacija. Još jednom Vas molimo da nam obezbedite adekvatne sagovornike koji su u poziciji da mogu da pregovaraju, a istovremeno da nam daju tačne podatke koji se odnose na radove vezane za ulice koje su u procesu asfaltiranja. Iskreno Vas molimo, kako ne bi dolazili u neprijatnu situaciju ni Vi, a ni mi da nam sutra u prostorijama Mesne zajednice Banatsko Novo Selo omogućite sastanak kako sa predstavnicima Skupštine mesne zajednice, tako i sa odgovornim licima koji su upoznati sa planiranim radovima jer bi u suprotnom bili prinuđeni da dođemo u Gradsku upravu i tražimo od Vas da nas primite mimo tarženog i dogovorenog termina."

U potpisu molbe su Zdravko Đurić, Žarka Zrenjanina broj 4,  Boro Škaljak, JNA broj 79 Borislav Pavlović, Železnička broj 21, Petar Obradović, Mihajla Pupina broj 12 Trajan Čebzan, Bratstva i jedinstva broj 131.

Da podsetimo prvi kompromis koji je doveo do ipak šireg asfalta koje Novoseljani dobijaju u okviru gradskih radova preko javno privatnog partnerstva došao je upravo posle razgovora delegacije sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima.
MarketingNajnovije vesti