Čekić sud Foto: pixabay
Hronika

Obustavljeni postupci koje je Malović vodio protiv novinara Cvetkovića

Pančevo, Sre, 31/10/2018 - 09:22
Vladimir Đoković


 

Prema obaveštenju koje smo dobili od Osnovnog suda u Vršcu tri krivična postupka koje je Branko Malović, koordinator SNS za Južnobanatski okrug, vodio protiv Stefana Cvetkovića pred tim sudom su obustavljena. Malović je postupke pokretao privatnim krivičnim tužbama protiv Cvetkovića.

Osnovni sud u Vršcu ih je rešenjima donetim tokom maja prošle godine obustavio. Dva rešenja su doneta 5. maja, a treće za presudu koja je prethodno ukinuta 30. januara 2017. godine – doneto je 15. maja prošle godine.

Koordinator SNS-a Branko Malović u privatnim krivičnim tužbama protiv Stefana Cvetkovića prvo je imao uspeha jer je Osnovni sud u Vršcu pronalazio da je Cvetković kriv. Posle žalbe presude je ukidao Viši sud u  Pančevu i vraćao ih Osnovnom sudu u Vršcu na ponovno odlučivanje. Do novih odluka nije došlo jer su postupci u međuvremenu obustavljeni.

Malović je privukao pažnju javnosti pošto je nedavno podneo tužbu za nematerijalnu štetu protiv pančevačkog novinara Nenada Živkovića, a zbog tekstova objavljenih na internetu.
MarketingNajnovije vesti