• Opet gore kontejneri u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Brzom akcijom radnika pogona ,,Čistači“ JKP ,,Higijena“ juče i danas u prepodnevnim satima ugašena je vatra u dva kontejnera,  u ulici Cara Lazara i Lava Tolstoja i tako sprečeno veće oštećenje posuda za komunalni otpad. Požare je izazvao vreo pepeo bačen iz obližnjih kuća, saopšteno je iz JKP „Higijena“:

    „Higijena“ apeluje na građanje da vreo pepeo nikako ne bacaju u kontejnere već ga odlože u džakove ili neke druge posude i ostave pored kontejnera. Radnici ,,Higijene“ će pepeo odneti specijalnim vozilima.

    – Samo odgovornim ponašanjem ćemo sprečiti uništavanje kontejnera i autosmećara, odnosno naše zajedničke imovine, dodaje se u saopštenju „Higijene“.

    Brzom akcijom radnika pogona ,,Čistači“ JKP ,,Higijena“ juče i danas u prepodnevnim satima ugašena je vatra u dva kontejnera,  u ulici Cara Lazara i Lava Tolstoja i tako sprečeno veće oštećenje posuda za komunalni otpad. Požare je izazvao vreo pepeo bačen iz obližnjih kuća.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]