• Optužnica za Pančevca koji je prodavao vozila – Tužilaštvo za njega traži kaznu zatvora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv S.K. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

    Sumnja se da je on od 01.10. do 5.11.2020.godine u Pančevu bez ovlašćenja za trgovinu nadležnih državnih organa nabavio više putničkih motornih vozila u većoj vrednosti u svrhu prodaje.

    – Optuženi je vozila držao sa izloženim cenama na neregistrovanom placu, sve u ukupnoj vrednosti od 2.146.892,00 dinara. S. K. je u novembru 2020. godine u Pančevu u improvizovanovanoj radnji prodavao voće, povrće, i ostale proizvode, za koje nije pribavio odobrenje državnih organa- kaže se u saopštenju OJT u Pančevu.

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je predložilo da se S.K. osudi na kaznu zatvora i izrekne mu meru bezbednosti oduzimanja predmeta i to putničkih motornih vozila.

     

    Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena trgovina i neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]