• PANČEVO: Automobilom udario inspektora prilikom kontrole nelegalnog prevoza

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U ponedeljak, 5.marta u popodnevnim časovima, tokom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja i parkiranja vozila na teritoriji grada Pančeva, po planiranom i utvrđenom rasporedu, obilazeći jednu od ustaljenih pozicija na kojoj se vrši ukrcavanje i iskrcavanje putnika i obavljanje nelegalnog javnog prevoza, u ulici Moše Pijade, povređeno je službeno lice, zaposleni u Sekretarijatu za inspekcijske poslove Gradske uprave grada Pančeva – saobraćajni inspekor Zlatan M. Ranković, kada je vozač vozila nad kojim je vršena kontrola, udario automobilom inspektora Rankovića koji je tom prilikom zadobio povrede leve noge i ruke, saopšteno je iz Greadske uprave Pančeva.

    Na lice mesta su ubrzo izašli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova PU Pančeva, koji će nadalje preuzimati mere u okviru svojih nadležnosti, a radi utvrđivanja eventualne krivice.

    Sekretarijat za inspekcijske poslove će i nadalje vršiti nadzor na suzbijanju nelegalnog prevoza putnika po utvrđenom planu i rasporedu, u cilju bezbednosti građana Pančeva i službenih lica, zaključuje se u saopštenju.

    U ponedeljak, 5.marta u popodnevnim časovima, tokom obavljanja inspekcijskog nadzora nelegalnog prevoza putnika i nepropisnog zaustavljanja

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]