• PANČEVO: Dim iz „Panuke“, vatrogasci u Gradskom parku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas oko 13 sati dogodio se manji požar u objektu  Panuka“ pored Narodnog muzeja Pančevo. Kako nezvanično saznajemo, planula je mala količina plastike. Pripadnici Vatrogasano-spasilačke brigade iz Pančeva vrlo brzo su došli na lice mesta i požar je ugašen. Sve što smo mogli da primetimo je miris paljevine. 

    Od okupljenih smo mogli da čujemo da su „neka deca zapalila nešto“. Naravno, informacija je nezvanična. Na licu mesta su bili su i pripadnici PU Pančevo.

    Čitav ovaj događaj privukao je pažnju tridesetak naših sugrađana koji su se u tom momentu našli u blizini. Vatrogasna kola su došla Korzoom do mesta požara, ali su već oko 13.30 otišla odatle jer potrebe za obimnijom intervencijom nije bilo.

     

     

    Čitav ovaj događaj privukao je pažnju tridesetak naših sugrađana koji su se u tom momentu našli u blizini. Vatrogasna kola su došla Korzoom do mesta požara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]