Novi zatvor Pančevo
Hronika

PANČEVO: Godinu dana zatvora za nasilnika koji je tukao ženu pesnicama

Izvor: 
013info Pon, 04/07/2022 - 17:36Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu saopštilo je da je Ž.M. osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine te da mu je sud izrekao meru izrekao meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa suprugom.

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je podnelo Osnovnom sudu u Pančevu optužnicu protiv Ž.M. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici jer je u vremenskom intervalu od 13.05.2022. godine do 08.06.2022. godine ugrozio spokojstvo i telesni integritet svoje supruge, oštećene I.M.

On je nad njom primenio nasilje, tako što joj je zadao više udaraca zatvorenim šakama i nogama po glavi i telu, usled kojih udaraca je oštećena I.M. zadobila teške telesne povrede zbog čega je predložilo Sudu da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine kao i da mu se izrekne mera bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom, koju je okrivljeni Ž.M. u potpunosti prihvatio usled čega ga je Sud i osudio na predloženu krivičnu sankciju, kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i izrekao meru bezbednosti zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenom.

 
MarketingNajnovije vesti