Policija uviđaj Foto: S. M.
Hronika

PANČEVO: Istraga o kući strave u Ive Kurjačkog gde je ubijena i zakopana Rumunka u punom jeku

Izvor: 
013info Sub, 07/08/2021 - 07:26


Više javno tužilaštvo potvrdilo je za 013info da je u punom jeku istraga protiv osumnjičenih Pančevaca majke B.G. (rođene 1953) i sina B.M. (1975) zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ubistva u saizvršilaštvu. 
 
Tužilaštvo ih sumnjiči da su 17. maja u kasnim popodnevnim satima lišili života M.H. (1968) državljanku Rumunije sa prebivalištem u Pančevu. 
 
Sumnja se da su oni u svojoj kući u ulici Ive Kurjačkog gde se nalazi i knjigovodstvena agencija u kojoj su vodili poslovne knjige za firmu čija je žrtva bila vlasnica tokom rasprave zadali Rumunki više udaraca rukama i tvrdim predmetom u predelu glave nanevši joj tako smrtonosne povrede. 
 
Od povreda preminula je na licu mesta, tvrdi tužilaštvo i navodi da su osumnjičeni zatim telo ubijene zakopali u dvorištu kuće koju su iskopali. 
 
"U dosadašenjem toku istrage saslušani su osumnjičeni, pribavljen je obdukcioni zapisnik za oštećenu, ispitani su određeni svedoci, naređeno je sudsko-medicinsko veštačenje mehanizma povređivanja oštećene i DNK veštačenje bioloških tragova, a preduzimaju se i druge radnje u pravcu rasvetljavanja kritičnih događaja", navodi Tužilaštvo za 013info.
 
Osumnjičeni za ubistvo i dalje su u pritvoru jer im se stavlja na teret krivično delo za koje je zaprećen zatvor preko 10 godina, a i način izvršenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti.
 MarketingNajnovije vesti