• PANČEVO: Jedna osoba poginula u udesu na Bavaništanskom putu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Danas oko 8.25 u Pančevu, na raskrsnici Bavaništanskog puta i Prvomajske dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginula jedna osoba, D.J.(1962.god), rečeno nam je u pančevačkom Osnovnom tužilaštvu.

    – Do saobraćajne nezgode je došlo prilikom neustupanja prava prvenstva prolaza, dok je na semaforu bilo upaljeno žuto trepćuće svetlo, usled čega je došlo do kontakta putničkog vozila i teretnog vozila, rekli su za portal 013info iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.   

    Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršio uviđaj, naložio da se izvrši obdukcija preminulog D.J, da se od učesnika saobraćajne nezgode uzme analiza krvi kao i da se uradi vanredno tehnički pregled na teretnom i putničkom vozilu i utvrde sve činjenice koje su značajne za utvrđivanje uzroka saobraćajne nezgode. 

     

    Prema nezvaničnim informacijama u ovom udesu je teško povređena i jedna ženska osoba.

    Danas oko 8.25 u Pančevu, na raskrsnici Bavaništanskog puta i Prvomajske dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginula jedna osoba, D.J.(1962.god).

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]