• PANČEVO: Kućni zatvori za julski napad kod Lidla na Kotežu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Za događaje u blizini Lidla na Kotežu, kada su 25. jula prošle godine u po bela dana pretučena i povređena dva mlađa lica dok je jedan od njih bio izboden, a policijski uviđaj na licu mesta obavilo neuobičajeno puno pripadnika MUP-a – što je sve zajedno izazvalo veliku pažnju javnosti dvojici lica izrečene su kazne kućnog zatvora bez elektronskog nadzora u trajanju od 5 i 7 meseci. 
     
    Osnovni sud u Pančevu obavestio je da su obe kazne izrečene presudama od 15. septembra prošle godine kojima su prihvaćeni „sporazumi o priznanju krivičnog dela“ koje su sa Osnovnim javnim tužilaštvom zaključili Pančevac Đ. B. i Starčevac A. P. 
     
    Pančevac Đ. B. priznao je da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, kao saizvršilac i osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od 5 meseci, a da se izvršava u njegovom stanu bez elektronskog nadzora.
     
    Starčevac A.P. po priznanju osuđen je da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, kao saizvršilac, te je osuđen  na kaznu zatvora u trajanju od 7 meseci  sa određenjem da  će se ista  izvršiti u prostorijama u kojima okrivljeni stanuje bez elektronskog nadzora.
     
    Krajem jula mediji su o događaju kod Lidla, u ulicama Moše Pijade i Ivana Milutinovića izveštavali kao o obračunu među navijačima, gde su dvojicu povređenih pojurila i sustigla lica koja su stigla sa više automobila. 
     

    Za događaje u blizini Lidla na Kotežu, kada su 25. jula prošle godine u po bela dana pretučena i povređena dva mlađa lica dok je jedan od njih bio izboden, a policijski uviđaj na licu mesta obavilo neuobičajeno puno pripadnika MUP-a – što je sve zajedno izazvalo veliku pažnju javnosti dvojici lica izrečene su kazne kućnog zatvora bez elektronskog nadzora u trajanju od 5 i 7 meseci. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]