Hronika

PANČEVO: Maloletniku za ubistvo maloletnika četiri i po godine maloletničkog zatvora

Pančevo, Pon, 16/04/2018 - 14:13
Vladimir Đoković

 

Sudija za maloletnika Višeg suda u Pančevu objavio je danas presudu za ubistvo maloletnog I. A. iz Pančeva  koje se dogodilo početkom decembra prošle godine. Maloletni N. S. iz Pančeva oglašen je krivim za ovo ubistvo i osuđen na 4 godina i 6 meseci maloletničkog zatvora.

Na osnovu odluke suda N.S. će ostati u pritovoru do upućivanja na odsluženje kazne u maloletničkih zatvor u Valjevu. Vreme provedeno u pritvoru biće mu uračunato u kaznu zatvora. U toku je izrada pismenog otpravka presude. Sud je roditelje ubijenog I.A. i njegovog maloletnog brata sa imovinskim zahtevom za naknadu štete uputio na parnični sudski postupak.

Presuda suda u Pančevu maloletnom N.S. je prvostepena, a o žalbama na ovakvu sudsku odluku odlučivaće veće za maloletnika Apelacionog suda u Beogradu.

Ubistvo koje je uznemirilo Pančevo dogodilo se u naselju Misa 7. decembra. Šesnaestogodišnjeg  I.A. nožem je nedaleko od Sportskog centra Mladost ubo tada 17-to godišnji N. S. Žrtva I.A. je na licu mesta je izgubila život.Marketing

Najnovije vesti