• PANČEVO: Mistetriozna pljačka modnog studija pančevačkih kreatorki

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iz modnof studija Jelene i Dragane Ugrčić pančevačkih kreatorki, proteklog vikenda ukradeno je 25 modela. Pljačka kao pljačka, reklo bi se. Ali nije baš tako.

    Kada je u ponedeljak oko 10 sati došla na posao u studio u dvorištu blizu tržnog centra u Njegoševoj ulici u Pančevu, Jeleni je izgledalo sve normalno. Kao i svakog dana otključala je vrata ušla unutra i tek posle par minuta primetila da joj pojedini modeli nedostaju.

    Pozvala sam Draganu i  pitala je da li je možda ona uziumala stvari, jer nekada imamo običaj da ponesemo modele kako bi potencijalni kupac mogao da pogleda, ispričala je Jelena.

    Kada joj je Dragana odgovorila negativno, shvatila je da je neko ušao u lokal, mada ništa nije ukazivalo na to. Prozori su bili zatvoreni, vrata uredno zaključana.  Pogledala je šta nedostaje i sve je izgledalo vrlo čudno. Lopov je ušao unutra, ne zna se kako, pažljivo birao stvari, izneo ih i sve ostalo ostavio u istom stanju u kom je bilo pre nego što je ušao.

    Nigde gde je bilo dva komada nisu odneta oba. Ako su bila dva sakoa, uzet je jedan. I nije bilo nereda. Samo sam na jednim pantalonama primetila prljave tragove, priča nam Jelena.

    Sve je bilo na svom mestu, materijali, nakit, krojevi, sve osim… Lopov je pokupio novac iz kutije u kojoj ga drže. Nije bilo puno novca, ali deluje kao da je taj neko vrlo dobro znao gde je. Opet u toj prostoriji ništa nije ukazivalo da je neko nešto tražio.

    Šteta koje su ove dve vredne kreatorke pretrpele negde oko 400 000 dinara. Ali nije samo novac u pitanju. U pitanju je i vreme, jer njihovi proizvodi se rade ručno.

    Jelena i Dragana su, naravno obavestile policiju. Šta će dalje da se dogodi, ostaje da vidimo. U međuvremenu, one su preko društvenih mreža obavestile svoje pratioce šta se dogodilo.

    Naše modele klijenti mogu da kupe ovde i na jednom mestu u Beogradu. Ako se pojave negde drugde, to znači da je to jedan od ukradenih komada, pa smo zamolili naše pratioce da nam to jave, rejka nam je Dragana.

    Osta je nada da ova pljačka neće ostati misterija već da ćemo saznati kako je počinilac ušao u modni studio sestara Ugrčić. Iz ovog ugla čini se da je u pitanju ili deo vrhunskog profesionalca ili da je to učinio neko njima veoma blizak. Istragu ipak prepuštamo zvaničnim organima, a nama ostaje za nauk da se situacije koje gledamo u filmovima dešavaju i oko nas.

     

     

     

    Iz modnof studija Jelene i Dragane Ugrčić pančevačkih kreatorki, proteklog vikenda ukradeno je 25 modela. Pljačka kao pljačka, reklo bi se. Ali nije baš tako.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]