Blokada
Hronika

PANČEVO: Naši sugrađani dobijaju naloge da plate po 5000 dinara zbog blokade saobraćaja u subotu

Izvor: 
013info Čet, 02/12/2021 - 11:02


Naš sugrađanin Mile Tomić dobio je prekršajni nalog iz PU Pančevo zbog blokade saobraćaja u subotu, 27. novembra, kojim je izrečena novčana kazna od 5000 dinara.

Na nalogu piše da je Tomić učinio prekršaj iz člana 333 stav 1 Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a prekršaj je učinjen u 14 sati u subotu u Ulici Moše Pijade naspram kućnog broja 17.

- Bio sam tamo, ljudi su protestovali, a kada sam stigao taj deo ulice je policija već blokirala i nije bilo saobraćaja. Kada sam dobio nalog pokušao sam da odem u zgradu PU i da razgovaram sa načelnikom, ali me dežurni policajci nisu pustili do načelnika. Bio sam na blokadama i zbog cene goriva pre nekoliko godina. Doći ću na protest ponovo., kazao nam je Mile Tomić.

Kako saznajemo još nekoliko Pančevaca je dobilo prekršajni nalog zbog ove blokade.

Uz tekst misle "da su me uplašili, pa nece moći !!!", svoj prekršajni nalog na FB je objavila i Snežana Baralić Bošnjak. Ona nam je rekla da je po njenom saznanju, još dvoje Pančevaca dobilo ovkav nalog. Takođe, Snežana Baralić Bošnjak navodi i da je tokom protesta nisu legitimisali pripadnici policije.

Prekršajni nalog po kome treba da plati 5000 dinara ovim povodom dobio je i Dobrivoje Milosavljević, član Inicijative "Odbranimo Teslu". I on nam je rekao da ga policajci tokom blokade nisu legitimisali.

Prekršajni nalog
prekrsajni_nalog.jpg

 

 
MarketingNajnovije vesti