• PANČEVO: Sekulić bio u tužilaštvu, izjavu dao policiji i najavio podnošenje krivičnih prijava

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na poziv Osnovnog javnog tužilaštva predsednik udruzzenja „Pančevo nije rupa“ Miša Sekulić danas je obavio razgovor prvo u tužilačkim a onda i u prostorijama MUP-a u Pančevu.
    „Po telefonskom razgovoru javio sam se danas u tužilaštvo odakle su me uputili na razgovor u policijsku upravu“, potvrdio je za 013info.rs Sekulić.

    Policajce je interesovalo da li je organizator protesta održanih u nedelju zbog gradskog parka, ko su organizatori, kakva je njegova uloga u protestu, gde je video poziv za protestno okupljanje.

    Sekulić im je tvrdi rekao da njegova organizacija nije pozivala na protest, da se obratio kako bi objasnio razloge za peticiju i pozvao okupljene da je potpišu.

    „Odgovorio sam im da su organizatori gradjani Pančeva a da sam za okupljanje saznao preko društvenih mreže – što je i istina jer nemam šta da krijem“, rekao je on.

    Sekulić kaže da je pitanje za tužilaštvo i policiju da li su na ovaj način pokušali da ga uplaše i dodaje da smatra da će građani pravu borbu za park morati da vode tek posle izbora.

    „Ispostavilo se da su me juče policajci tražili ne samo na adresi prebivališta, nego i kod rođaka sa namerom da me privedu na razgovor. Nisam se skrivao, bio sam na poslu a interesanto mi je da su toliko insistirali da me pronadju“, kaže on.

    Ne krije da se sprema da podnese neke druge krivične prijave protiv lica u Pančevu za koje sumnja da nešto radili protivno zakonu i dodaje da će to učiniti do kraja nedelje.

    „Nadam se da će efikasnost koju su pokazali u mom slučaju pokazati i kada mi podnesemo krivične prijave“, kaže Sekulić.

    On nije želeo da precizira protiv koga će i zbog kojih sumnji na nezakonitosti podneti krivične prijave, ali je najavio da one neće biti samo zbog aktivnosti gradske vlasti oko parka.

    Zbog sečenja drveća u parku ranije je krivičnu prijavu podneo SRS.

    Na poziv Osnovnog javnog tužilaštva predsednik udruzzenja „Pančevo nije rupa“ Miša Sekulić danas je obavio razgovor prvo u tužilačkim a onda i u prostorijama MUP-a u Pančevu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]