• PANČEVO: Sprovodi se istraga o zlostavljanju mladića u Beloj Crkvi

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu sprovodi se istraga protiv N. M. (21) iz okoline Pančeva i M. N. (21) iz Bele Crkve zbog sumnje da su krajem septembra u Beloj Crkvi silovali mladića S.P. (19) kome su naneli teške povrede i oteli telefon.

    U dosadašnjem toku istrage saslušani su osumnjičeni, obavljeno je neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje osumnjičenih i oštećenog koji je potom ispitan u tužilaštvu i obavljena je sudsko-medicinsko veštačenje povreda. U narednom periodu biće ispitani svedoci, piše Blic.

    M. N. i N.M. se, podsećanja radi, na teret stavlja da su 28. septembra oko 21 sat u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili mladića na polne odnose. Silom su mu oduzeli mobili telefon u nameri da ga prisvoje i naneli su mu teške telesne povrede…

    Trojica muškaraca su kobne večeri zajedno boravili u jednom parku da bi druženje nastavili u kući jednog od njih u Beloj Crkvi. Zatim je, kako se sumnja, N. M. u pijanom stanju nasrnuo na mladića. Niko od komšija koji žive u istom dvorištu navodno nije čuo jauke i zapomaganje žrtve zbog glasne muzike, a za slučaj se saznalo kad se mladić javio lekaru.

    Osumnjičeni su i dalje u pritvoru jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, ali i zbog činjenica da im na teret stavljaju krivična dela za koja je zaprećena kazna zatvora duža od 10 godina.

    Pored toga i sam način izvršenja dela je doveo do uznemirenja javnosti.

     

    U dosadašnjem toku istrage saslušani su osumnjičeni, obavljeno je neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje osumnjičenih i oštećenog koji je potom ispitan u tužilaštvu i obavljena je sudsko-medicinsko veštačenje povreda. U narednom periodu biće ispitani svedoci.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]