Hronika

PANČEVO: Sprovodi se istraga o zlostavljanju mladića u Beloj Crkvi

Izvor: 
Blic Čet, 21/01/2021 - 20:17U Višem javnom tužilaštvu u Pančevu sprovodi se istraga protiv N. M. (21) iz okoline Pančeva i M. N. (21) iz Bele Crkve zbog sumnje da su krajem septembra u Beloj Crkvi silovali mladića S.P. (19) kome su naneli teške povrede i oteli telefon.

U dosadašnjem toku istrage saslušani su osumnjičeni, obavljeno je neuropsihijatrijsko i psihološko veštačenje osumnjičenih i oštećenog koji je potom ispitan u tužilaštvu i obavljena je sudsko-medicinsko veštačenje povreda. U narednom periodu biće ispitani svedoci, piše Blic.

M. N. i N.M. se, podsećanja radi, na teret stavlja da su 28. septembra oko 21 sat u Beloj Crkvi silom i pretnjom prinudili mladića na polne odnose. Silom su mu oduzeli mobili telefon u nameri da ga prisvoje i naneli su mu teške telesne povrede...

Trojica muškaraca su kobne večeri zajedno boravili u jednom parku da bi druženje nastavili u kući jednog od njih u Beloj Crkvi. Zatim je, kako se sumnja, N. M. u pijanom stanju nasrnuo na mladića. Niko od komšija koji žive u istom dvorištu navodno nije čuo jauke i zapomaganje žrtve zbog glasne muzike, a za slučaj se saznalo kad se mladić javio lekaru.

Osumnjičeni su i dalje u pritvoru jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo, ali i zbog činjenica da im na teret stavljaju krivična dela za koja je zaprećena kazna zatvora duža od 10 godina.

Pored toga i sam način izvršenja dela je doveo do uznemirenja javnosti.

 
MarketingNajnovije vesti