• PANČEVO: Starčevka S.A. u pritvoru zbog sumnje da je počinila krivično delo ugrožavanje sigurnosti

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pre nekoliko dana nacionalni mediji u Srbiji doneli su priču iz Starčeva o nasilničkom ponašanju ženske osobe S. A. koja napada ljude, preti im nožem, i fizičkom silom navodno nanosi telesne povrede.. Osnovno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da se protiv S. A. iz Starčeva vodi istraga i da joj je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor.

    „Protiv S. A.  je podneta krivična prijava zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti i juče je saslušana u Osnovnog javnom tužilaštvu Pančevo u svojstvu osumnjičene, te joj je na predlog tužilaštva određen pritvor. U u toku su dokazne radnje protiv S. A. zbog navednog krivičnog dela“, navedeno je u izjavi tužilaštva za portal 013info.

     

    Pre nekoliko dana nacionalni mediji u Srbiji doneli su priču iz Starčeva o nasilničkom ponašanju ženske osobe S. A. koja napada ljude, preti im nožem, i fizičkom silom navodno nanosi telesne povrede.. Osnovno tužilaštvo u Pančevu potvrdilo je da se protiv S. A. iz Starčeva vodi istraga i da joj je na predlog tužilaštva sud odredio pritvor.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]