Zgrada suda u Pančevu
Hronika

PANČEVO: Stigli nalazi obdukcije tela pokojnog Markovića koji je pao s petog sprata i poginuo

Izvor: 
013info Pon, 14/10/2019 - 13:00Nalazi obdukcije koju je zatražilo Više javno tužilaštvo u Pančevu pokazali su da su sve povrede na telu pokojnog Gorana Markovića, koji je u subotu, 12. oktobra,  pao sa petog sprata zgrade u Moravskoj ulici u Pančevu i poginuo, posledica pada sa visine. Nesrećni Marković je preminuo od posledica povreda.

- Rezultati sudsko-medicinske obdukcije beživotnog tela G. M. (1986) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu su pokazali da je smrt nastupila kao posledica pada na tlo sa visine, te da su sve konstatovane povrede na beživotnom telu nastale usled pada na tlo, kaže se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Pančevu.

Goran Marković iz Pančeva, bivši fudbaler sarajevskog Željezničara i Zrinjskog, poginuo je u subotu u Pančevu nakon što je popravljao roletnu na prozoru svog stana na petom spratu.

Tridesettrogodišnji Marković je prošle godine završio karijeru nakon angažmana u Metallegheu, a prema pisanju  BH medija ranije je igrao još za Slaviju, Jedinstvo, Zrinjski, Željezničar, Radnik iz Bijeljine, Dinamo iz Pančeva i Čukarički.

Najveći trag ostavio je u Željezničaru gdje je osvojio prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine. 
MarketingNajnovije vesti