publicdomainpictures.net
Hronika

PANČEVO: Tri osobe u pritvoru zbog pucnjave u Starčevu u kojoj je ranjen petnaestogodišnjak

Pančevo, Sre, 13/03/2019 - 12:13
Vladimir Đoković


Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Pančevu odredio je u utorak pritvor za tri lica protiv kojih Više tužilaštvo vodi istraga da su nedelju u Starčevu počinili krivična dela nedozvoljenog držanja oružja i izazivanja opšte opasnosti. Starčevcima tridesetjednogodišnjoj D. S. i njenom dve godine starijem suprugu B. N. pritvor do 30 dana određen je kako ne bi uticali na svedoke.
 
Viši sud meru pritvora do 30 dana odredio je i tridesetdevetogodišnjem K. Š. protiv koga tužilaštvo vodi istragu za tri krivična dela: nošenje oružja, izazivanja opšte opasnosti i nanošenja teških telesnih povreda, kako zbog sprečavanja uticaja na svedoke tako i zbog  osobitih okolnosti jer je "do sada više puta osuđivan za izazivanje opšte opasnosti kao i nanošenje lakših i teških telesnih povreda". 
 
Hapšenje, istraga i pritvor posledica su događaja od nedelje popodne u Somborskoj ulici u Starčevu kada je posle fizičkog obračuna u kojem je učestovalo više lica došlo i do pucnjave u kojoj je petnaestogodišnji M. N. ranjen u nogu. Povređenom maloletnom licu pružena je lekarska pomoć u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Beogradu gde je i operisano i nalazi se još uvek na bolničkom lečenju.MarketingNajnovije vesti