Sud Pančevo
Hronika

PANČEVO: Tužilaštvo će osumnjičenog goniti za krivično delo ubistva, Siniša Radovančev osuđivan za nanošenje teške telesne povrede

Pančevo, Čet, 23/11/2017 - 14:53
Vladimir Đoković

Više javno tužilaštvo u Pančevu će osumnjičenog S.R. (1967. godište) goniti za krivično delo ubistva. Kako je potvrdila Slavica Crveni Bubnjević portparolka tužilaštva osumnjičeni je danas saslušan pa je upućen predlog Višem sudu da mu odredi pritvor. I to kako bi se sprečio uticaj na svedoke, odnosno da ne bi deo ponovio pošto je već osuđivan za dela sa elementima nasilja, a i zbog uznemirenja javnosti. Zaprećena kazna za krivično delo ubistva je veća od 10 godina zatvora.

S.R. je pre dva dana uhapšen u pančevačkom naselju Sodara pod sumnjom da je nožem ubio 20 godina mlađu B.M. sa kojom ima bebu.

Osnovni sud u Pančevu danas je potvrdio da postoji pravosnažna presuda Siniši Radovančevu za počinjeno krivično delo teška telesna povreda.

Portparolka suda Dragana Zlokolica navela je da je Radovančevu  15. septembra 2016. godine izrečena presuda za krivično delo teška telesna povreda koja je odmah postala pravosnažna. Osam meseci zatvora u prostorijama u kojima stanuje počeo je da izdržava početkom septembra 2017. godine.

 

 Marketing

Najnovije vesti