Ulica Mihajla Pupina Foto: D. V.
Hronika

PANČEVO: Ukrao kamion pa se provozao sa podignutom prikolicom i oborio banderu. Oštetio automobile

Izvor: 
013info Pon, 09/05/2022 - 14:04Čitav haos dogodio se u noći između petka i subote u Ulici Mihajla Pupina u Pančevu, kada se, za sada nepoznato lice, "provozalo" kamionom sa podignutom prikolicom i oborio banderu i pokidao kablove.

U toku noći između petka i subote NN lice je, kako je za 013info rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, oduzelo kamion koji je bio parkiran na gradilištu u Pančevu, pa se njime kretao kroz Ulicu Mihajla Pupina, te pritiskom na dugme u kabini kamiona podigao prikolicu koja je oborila banderu ulične rasvete.

Banderu je vukao za sobom, i oštetio vozila koja su bila parkirana u Mihajla Pupina, navodi tužilaštvo.

Stanari ove ulice požalili su nam se da su ostali bez struje i signala kablovske televizije. Takođe su nam rekli da se incident dogodio negde oko jedan sat posle ponoći.

Tužilaštvo dodaje da je na ovaj način NN lice pričinilo štetu u iznosu od 500.000 dinara.

- O događaju je obaveštena dežurna zamenica OJT Pančevo koja je naložila Policijskoj upravi Pančevo podnošenje krivične prijave protiv NN lica zbog krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja i preduzimanje svih radnji u cilju otkrivanja identiteta izvršioca krivičnog dela, rečeno je za 013info iz Osnovnog tužilaštva.

 

 
MarketingNajnovije vesti