• PANČEVO: Upravni sud odbacio žalbu grupe građana “Kotež protiv diktature”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Upravni sud Srbije rešenjem je 13. juna odbacio žalbu grupe građana “Kotež protiv diktature” a povodom izbora za skupštinu MZ Kotež. Sud je ovako odlučio je pokretači postupka nisu uredili u roku koji im je Upravni sud odredio.

    Naime podnosilac žalbe Nemanja Popšogorović u roku koji mu je sud ostavio nije dostavio dokumenta u kom svojstvu žalbu na izborne radnje pokreće.

    Žalba je podneta pošto je gradska komisija za sprovođenje izbora za skupštine mesnih zajednica odbila prigovor udruženja “Kotež protiv diktature” koji se odnosio na neuključivanje kontrolora ove grupe građana u rad biračkih odbora tokom izbora 4. juna.

    Pred Upravnim sudom je odlučivanje o još nekoliko žalbi podnetih zbog događaja i okolnosti na sam dan izbora za Kotež.

    Upravni sud Srbije rešenjem je 13. juna odbacio žalbu grupe građana “Kotež protiv diktature” a povodom izbora za skupštinu MZ Kotež. Sud je ovako odlučio je pokretači postupka nisu uredili u roku koji im je Upravni sud odredio.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]