• Teška saobraćajna nesreća na putu Pančevo – Beograd, jedno lice poginulo

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jedan muškarac, star oko 35 godina, poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

    Nesreća se dogodila u 04.03 časova na drugom semaforu od Pančeva ka Beogradu kada je automobil udario u kamion, od kojeg se potom odbio i udario u stub. Suvozač automobila je stradao na licu mesta.

    U udesu je teško povređen i vozač automobila, starosti između 20 i 30 godina, koji je bez svesti prevezen na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

    RTS je preneo da se nesreća dogodila na pančevačkom putu kod broja 84, kao i da se ford pančevačkih registarskih tablica kretao velikom brzinom i udario u kamion.

    Jedan muškarac, star oko 35 godina, poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom putu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]