udes
Hronika

Tužilaštvo: Na putu između Vladimirovca i Alibunara dve osobe poginule kada je automobil udario u traktor

Izvor: 
013info Ned, 13/02/2022 - 18:16Povodom udesa o kome je portal 013info jutros pisao, oglasilo se i Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu saopštenjem.

- Dana 12.02.2022. godine oko 23,30 na magistralnom putu između Vladimirovca i Alibunara se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su poginule dve osobe A.Z.(1990) i M.V.(1982), dok su tri lica na bolničkom lečenju. Putničko vozilo marke „Lada“ u kojem su bili A.Z. i M.V. sa još tri lica su išli iz pravca Vladimirovca u pravcu Alibunara kojom prilikom je došlo do kontakta putničkog motornog vozila Lada koji se kretao iza traktora i traktora kojim je upravljao E.T. i kretao se u istom pravcu i smeru kao i putničko vozilo „Lada“, od kog udarca se traktor prevrnuo, a iz putničkog vozila su ispala dva lica dok su dva lica izvađena iz vozila. Na licu mesta je preminuo A.Z. dok je M.V. preminuo u Opštoj bolnici u Pančevu, dok se jedno lice nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Pančevo, a dva lica su prevezena na lečenje u Beograd, saopšteno je iz OJT.

 Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršio uviđaj, naloženo je da se uradi obdukcija preminulih, da se svim učesnicima uzme analiza krvi i urina, kao i da se uradi vanredno tehnički pregled na vozilima, kao i da se utvrde sve činjenice koje su značajne za utvrđivanje uzroka nesreće.

 

 
MarketingNajnovije vesti