Osnovno javno tužilaštvo obavešteno da je prećeno gradonačelniku

Tužilaštvo: O pretnjama gradonačelniku Pančeva obavešteni pre 8-9 dana

Pančevo, Pon, 22/08/2016 - 13:03
Vladimir Đoković 

PANČEVO, 22. avgust – Kako nam je potvrđeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu, prvo obaveštenje o pretnjama gradonačelniku Saši Pavlovu stigle su pre više dana.

„Pre 8-9 dana obavešteni smo o pretnjama gradonačelniku Saši Pavlovu. Uputili smo da se krivična prijava podnese područnoj policijskoj upravi. U međuvremenu, od policije nismo dobili informaciju da je krivična prijava podneta.” – izjavila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva Jelena Samuilov.

Gradonačelnik Saša Pavlov potvrdio je danas tokom prepodneva da su mu upućivane pretnje. On je ovu izjavu dao na konferenciji za medije koju je održao sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem, čija je tema bila uzurpacija državnog poljoprivrednog zemljišta.

„Da, tačno je da su mi upućene pretnje. Po pretnjama se vidi kolika je dimenzija problema oko uzurpiranog državnog poljoprivrednog zemljiša. Kao i da smo pogodili pravu temu u borbi protiv uzurpacije. Pretnje sam prijavio nadležnim organima, Srbija je pravna država. Ne bih im pridavao značaj” – kratko je objasnio Pavlov.
MarketingNajnovije vesti