• U blizini Pupinovog mosta poginuo motociklista koji je vozio vozilo pančevačke registracije

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kako javljaju beogradski mediji na obilaznici oko Beograda iz pravca Borče prema Pupinovom mostu nešto pre 15 sati poginuo je motociklista koji je vozio motocikl pančevačke registracije.

    Prema pisanju Kurira, reč je o mladiću I.S. (25) iz Sefkerina koji je vozio motor kavasaki od koga je ostala samo hrpa gvožđa.

    Prema izjavama svedoka tragedije, mladić koji je vozio motor marke „kavasaki“ ka Borči i najverovatnije je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu sleteo sa puta i udario u banderu. Ivan je od siline udarca ostao na mestu mrtav.

    – Naišao je na izbočinu koja je posle Pupinovog mosta, počeo je da krivuda i zakucao se u banderu – ispričao je za Kurir jedan od očevidaca.

    Prema pisanju medija on je poginuo na licu mesta, a Hitna pomoć je samo konstatovala smrt vozača.

     

    Kako javljaju beogradski mediji na obilaznici oko Beograda iz pravca Borče prema Pupinovom mostu poginuo je motociklista koji je vozio motocikl pančevačke registracije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]