Hronika

Uhapšen Vrščanin koji je pretio Brankici Stanković i „Insajderu"

Izvor: 
MUP Srbije Sre, 23/03/2016 - 20:04

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u koordinaciji sa Tužilaštvom za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, uhapsili su 23. marta,  D .A.(1974) iz Vršca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Tokom pretresa kod osumnjičenog je pronađena mačeta koja je privremeno oduzeta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti priveden Tužilaštvu za borbu protiv visokotehnološkog kriminala.

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija uhapsila osobu koja je u više navrata pretila Veranu Matiću, Brankici Stanković i ljudima iz "Insajder produkcije" i poručio da će oni koji odluče da upute pretnju odgovarati pred zakonom.

„Policija je uhapsila osobu koja je u više navrata uputila pretnje i time pokazala da u Srbiji neće biti onih koji mogu nekažnjeno da prete ljudima“, rekao je ministar Stefanović.

Prema njegovim rečima, posao policije je da reši sve ovakve slučajeve i sa drugim službama i organima obezbedi sigurnost i bezbednost u našoj zemlji. 

„Apsolutna stabilnost mora da bude prioritet jer je ona važna, kako za jačanje naše zemlje, tako i za osećaj sigurnosti svakog građanina Srbije“, istakao je Stefanović.

 Marketing

Najnovije vesti