• UHAPŠEN U VRŠCU: Provalio u bolnicu i krao prašak za veš i suncobrane sa bazena

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U Vršcu je uhapšen S.B. iz Vršca zbog sumnje da je izvršio produženo krivično delo teška krađa. On je u više navrata krao prašak za veš iz Opšte bolnice Vršac, a ukrao je i suncobrane sa Gradskog bazena. Ova dela, prema navodima tužilaštva, osumnjičeni je priznao.

     

    U Vršcu je 24. juna u Osnovnom javnom tužilaštvu zaprimljena krivična prijava podneta od strane Policijske stanice u Vršcu sa dopunom od istog dana, protiv osumnjičenog S.B. iz Vršca, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio produženo krivično delo Teška krađa iz čl. 204 stav 1 tačka 1 KZ.

    Opšta bolnica Vršac je prijavila policiji u Vršcu da je od strane NN lica izvršena provala prostorija vešeraja bolnice, tako što je lice uz pomoć fizičke snage polomilo limenu konstrukciju koja se nalazi u uglu metalnih ulaznih vrata prostorije vešeraja i tom prilikom načinilo otvor pomoću kojeg je uspelo da otvori ulazna vrata sa unutrašnje strane i uđe u prostorije vešeraja gde je iz iste otuđilo više komada kartonskih kutija sa praškom za veš i to u više navrata u periodu od 13.06.2022. godine do 15.06.2022. godine.

    Aktivnošću na terenu i preduzimanjem svih operativnih mera i radnji kao i pregledom snimaka sa siguronosnih kamera dostavljenih od strane OB Vršac utvrđen je identitet počinioca te da se radi o S.B. iz Vršca.

    Takođe je utvrđeno da je isto lice 25.05.2022. godine u večernjim časovima sa Gradskog bazena u Vršcu, uz pomoć fizičke snage i podesivog predmeta presekao spojnice na stubu ograde kojom je ograđen prostor bazena i zatim kroz načinjen otvor ušao u prostor istog i otuđio pet velikih suncobrana zelene boje, zbog čega je podneta krivična prijava od strane PS u Vršcu 22.06.2022. godine sa dopunom od istog dana.

    Po nalogu zamenika javnog tužioca OJT Vršac, osumnjičeni je saslušan u prisustvu branioca u PS u Vršcu, te mu je određeno zadržavanje do 48 sati na osnovu naredbe dežurnog zamenika javnog tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vršcu. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden na saslušanje kod javnog tužioca.

    Prilikom saslušanja, osumnjičeni je priznao izvršenje dela.

    Nakon saslušanja, Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu je predložilo da se prema osumnjičenom S.B. iz Vršca u pogledu kojeg postoji osnovana sumnja da je izvršio produženo krivično delo teška krađa iz čl. 204 stav 1 tačka 1 KZ  odredi pritvor iz razloga propisanih u čl. 211 stav 1 tačka 2 i tačka 3 ZKP.

     

     

    U Vršcu je uhapšen S.B. iz Vršca zbog sumnje da je izvršio produženo krivično delo teška krađa. On je u više navrata krao prašak za veš iz Opšte bolnice Vršac, a ukrao je i suncobrane sa Gradskog bazena. Ova dela, prema navodima tužilaštva, osumnjičeni je priznao.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: Hapšenje zbog pokušaja ubistva

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa policijom u Jagodini, uhapsili su Đ. P. (1999) iz Ćuprije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo […]

    PANČEVO: Podignuta optužnica zbog silovanja maloletnice

    Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. marta 2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.R. (rođen 1984. godine) sa prebivalištem u Knjaževcu, zbog postojanja […]