• Za Pančevcem raspisane tri međunarodne poternice, pao u Banjaluci

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Banjalučka policija brzom reakcijom uhapsila je kradljivca G.M. iz Pančeva, a zatim utvrdili da su za njim raspisane i tri međunarodne poternice.

    Policijski službenici su postupili po prijavi, da je u kozmetičkom marketu u tržnom centru u Banjaluci, nepoznata osoba ukrala različite kozmetičke proizvode, a potom pobegla, piše Srpskainfo.

    Efikasnom reakcijom G.M. je pronađen u garaži tržnog centra. Takođe, G.M. se sumnjiči da je u vremenskom periodu od 28. avgusta do 1. septembra u navedenom tržnom centru počinio više krađa na štetu butika, kojom prilikom je otuđio različite odevne predmete – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

    Izvršen je pretres stana na području Banjaluka, koji je koristilo osumnjičeni, kojom prilikom je pronađeno i oduzeto više predmeta koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovih krivičnih dela.

    „Izvršenim proverama u službenim evidencijama utvrđeno je, da su za navedenim raspisane tri međunarodne poternice od strane Interpola Ljubljana i Sarajevo, kao i jedna potraga od strane policije Brčko Distrikta“, istakla je Mučibabićeva.

    Nakon završene kriminalističke obrade, on je predat Terenskom centru za strance Banjaluka, radi preduzimanja mera i radnji iz njihove nadležnosti.

    Banjalučka policija brzom reakcijom uhapsila je kradljivca G.M. iz Pančeva, a zatim utvrdili da su za njim raspisane i tri međunarodne poternice.

     
     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Hronika

    PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

    U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]