Zatvor Foto: pixabay
Hronika

Zatvor za Pančevca zbog "nedozvoljenih polnih radnji" nad maloletnim rođakama

Izvor: 
013info Pet, 06/05/2022 - 14:21Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv A.S. iz Pančeva zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio dva produžena krivična dela nedozvoljene polne radnje.

Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu, osudio je optuženog A.S na kaznu od godinu dana i devet meseci zatvora.

Sumnjiči se da je u vremenskom periodu od maja 2020. godine do maja 2021.godine nad dve maloletne oštećene, kojima je tetak, vršio nedozvoljene polne radnje tako što je u deset navrata ljubio jednu po polnom organu, mazio je po vratu i celom telu.

- Drugu je ljubio po telu, dodirivao po polnom organu i zahtevao da ona njega dodiruje po njegovom polnom organu, sve u nameri da zadovolji svoj seksualni nagon zbog čega je Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu predložilo da se A.S. osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 9 meseci, na koju krivičnu sankciju je Osnovni sud u Pančevu, postupajući po optužnom predlogu i osudio optuženog A.S, navodi se u saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

 

 

 

 MarketingNajnovije vesti