• Još uvek bez zvaničnih rezultata lokalnih izbora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradska izborna komisija (GIK) još uvek nije objavila zvanične rezultata glasanja u Gradu Pančevu.

    Kako smo nezvanično saznali brojanje glasova završeno je jutros u 5,30 sati.

    Niko od nadležnih iz GIK nije trenutno dostupan za medije, te informaciju o rezultatima glasanja za sada nismo uspeli da dobijemo.

    Iz izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine noćas su javili da je ova stranka na lokalnim izborima osvojila 7,5% glasova, na osnovu podataka sa oko 60 biračkih mesta.

    Prema rečima Karloý Rancza iz izbornog štaba Saveza vojvođanskih Mađara, do 00:15h, na osnovu podataka sa 43 biračkih mesta za ovu stranku izbrojano je 492 glasa.

    Koalicija Dveri – DSS prema obrađenim podacima na 30 odsto biračkih mesta osvojila između 4,5% i 4,7% glasova na lokalnim izborima.

    Pokret ‚‚Dosta je bilo“, saopštio je nakon ponoći da je ova lista osvojila oko 3100 glasova na osnovu podataka sa 42 od 74 biračkih mesta u gradu.

    Demokratska stranka je na osnovu 13 odsto obrađenih biračkih mesta u gradu objavila sledeće rezultate: SNS – 43%, DS – 8,7%, SPS – 7,4%,  LSV – 7,1%.

    Cenzus su, prema ovim rezultatima prešle su i liste SRS-a, kao i Pokret ‚‚Dosta je bilo”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Srbija

    Isplata stipendija i kredita za učenike i studente

    Ministarstvo prosvete Vlade Republike Srbije obaveštava učenike i studente korisnike stipendija za izuzetno nadarene učenike da isplata pete i šeste mesečne rate ovih stipendija za školsku […]

    Leto do ponedeljka, temperature i do 30 stepeni

    U Srbiji će temperatura do ponedeljka imati letnje vrednosti, do 30 stepeni. Danas će biti pretežno sunčano, a krajem dana moguća je prolazna, umerena oblačnost. Najviša temperatura daleko od […]