Izbori 2016

Proglašena izborna lista „Koalicija: Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS),Demokratska partija Makedonaca ( DPM)“.

Izvor: 
GU Pančevo Sub, 19/03/2016 - 12:50

Izborna komisija grada Pančeva, na sednici održanoj dana 17. marta 2016. godine, proglasila je izbornu listu „Koalicija: Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS),Demokratska partija Makedonaca ( DPM)“.

Izborna komisija grada Pančeva je utvrdila da je ovlašćeno lice „Koalicija: Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS),Demokratska partija Makedonaca ( DPM)“, u skladu sa zakonom podnelo blagovremenu i urednu Izbornu listu sa 55 kandidata za odbornike Skupštine grada Pančeva na izborima raspisanim za 24. april 2016. godine. Utvrđeno je da je uz Izbornu listu priložena sva zakonom propisana dokumentacija i da je pravno valjana, kao i da Izborna lista ispunjava uslove iz člana 18. stav 1. i člana 20. stav 3. Zakona o lokalnim izborima, u pogledu broja kandidata na izbornoj listi i zastupljenosti manje zastupljenog pola na izbornoj listi.Marketing

Najnovije vesti