• 15. književni i literarni konkurs za učenike osnovnih škola

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin raspisuje 15. likovni i književni konkurs za učenike 5, 6. 7. i 8. razreda psnovne škole. Teme su slobodne, a radove treba slati pod punim imenom i prezimenom na adresu Centra. 

    Za likovni konkurs svaki učenik treba da pošalje jedan rad. Zastupljene su likovne oblasti – slikanje, crtež, grafika i sve ostale tehnike zastupljene u nasatavi.

    Za književni konkurs svaki učenik može poslati tri pesme ili kratke priče (rada).

    Krajnji rok za slanje radova je 20. mart 2017. godine. 

    Odluka o rezultatima konkursa će biti objavljena do polovine aprila na sajtu Centra i fejsbuk grupi (Direktno, biće obavešteni samo nagrađeni i oni koji pozovu navedene brojeve telefona). 

    Svečana dodela nagrada biće održana na 15. smotri umetničkih radova učenika u Pančevu, o čemu će učesnici i nagrađeni biti naknadno obavešteni. 

    Za oba konkursa pojedinačno dodeljuju se tri novčane nagrade. Pored diplome, dodeljuju se i nagrade: 

    prva nagrada u vrednosti od 4000 dinara;

    druga nagrada u vrednosti od 3000 dinara;

    treća nagrada u vrednosti od 2000 dinara;

    Učesnici konkursa treba da, zajedno sa poslatim radovima zabeleže i broj telefona ili email za kontakt, bilo da su oni lični ili od škole koju pohađaju, ime škole koju pohađaju i ime predmetnog nastavnika ili profesora (ili mentora koji im je pomogao u radu). 

    Objavljeni radovi se neće uzeti u obzir. Radovi se ne vraćaju. 

    Učesnici konkursa radove mogu slati na adresu Dimitrija Tucovića 2 (atelje: Savska 16), 26000 Pančevo ili na mail [email protected]. A za sve informacije mogu pozvati broj 013 334 867.

    Regionalni centar za talente Mihajlo Pupin raspisuje 15. likovni i književni konkurs za učenike 5, 6. 7. i 8. razreda osnovne škole. Teme su slobodne, a radove treba slati pod punim imenom i prezimenom na adresu Centra. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]