• Četiri recitatorke iz Pančeva plasirale se na pokrajinsku smotru „Pesniče naroda mog“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Zonska smotra takmičenja recitatora „Pesniče naroda mog“ održana je onlajn 31. marta, a žiri je zasedao u Kovinu. Rezultati su saopšteni tačno u podne, preko Zoom aplikacije, a mentori i organizatori iz opština koje su poslale decu u drugi krug takmičenja, mogli su da se uključe i čuju obrazloženje o svakom učesniku.

    Na smotri je učestvovalo 44 kandidata iz južnobanatskog okruga, a među njima se našlo i 13 iz Pančeva. U sledeći krug takmičenja, na pokrajinsku smotru, plasirao se 21 recitator (8 mlađi uzrast, 7 srednji i 6 stariji).

    Što se tiče takmičara iz našeg grada u na pokrajinsko takmičenje plasirale su se: Nastasja Zagajčan iz Osnovne škole Sveti Sava (Pančevo), Jana Mitevski iz Osnovne škole „4. Oktobar“ iz Glogonja, Bojana Milkovski iz Ateljea Mladih i Mirjana Milinović učenica Poljoprivredne škole.

    Već pomenuta pokrajinska smotra održaće se od 21. do 23. aprila u Sečnju.

     

    Kulturno prosvetna zajednica Pančevo i ove godine je obaveštavala i usmeravala učesnike o višim krugovima takmičenja, što će činiti sve do republičke smotre.

     

    Zonska smotra takmičenja recitatora „Pesniče naroda mog“ održana je onlajn 31. marta, a žiri je zasedao u Kovinu. Rezultati su saopšteni tačno u podne, preko Zoom aplikacije, a mentori i organizatori iz opština koje su poslale decu u drugi krug takmičenja, mogli su da se uključe i čuju obrazloženje o svakom učesniku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura