• Dejvid Geta pred EURO 2016 oduševio 83.000 ljudi pod Ajfelovom kulom!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Sinoć je kao zvanični uvod u Evropsko prvenstvo u fudbalu održan spektakularni koncert Dejvida Gete na Marsovim poljima pod Ajfelovom kulom, kojem je uživo prisustvovalo čak 83.000 ljudi, dok je prenos pratilo neverovatnih 300 miliona gledalaca iz celog sveta! Najveći hitmejker i producent današnjice i ovogodišnja zvezda EXIT festivala, Dejvid Geta, pružio je savršeno zagrevanje za otvaranje EURO UEFA 2016, a pored brojnih svojih hitova pred oduševljenim fanovima, zajedno sa švedskom pevačicom Zarom Larson, izveo je i aktuelnu himnu ovog takmičenja – „This One’s For You“, pesmu koja je Geta snimio uz pomoć milion fanova širom sveta! Popularni Francuz neće odmarati ni večeras, jer će upravo on svojim nastupom otvoriti Evropsko prvenstvo u fudbalu koje počinje večeras u 21 čas, na Stade de France, utakmicom između Francuske i Rumunije.

    David Guetta (Re)Live: https://youtu.be/oSnTfO7b1-M

    Nastup uživo ljubitelji francuskog muzičara mogli su da prate putem zvaničnih YouTube kanala UEFA, ali i Dejvida Gete, čiji kanal danas broji preko 10 miliona pretplatnika! Geta je danas jedan od lidera na svetskoj muzičkoj sceni sa oko 50 miliona prodatih izdanja, uz više milijardi na striming servisima i 4,5 milijarde pregleda na svom zvaničnom YouTube kanalu, neverovatnih 55 miliona fanova na Facebooku, kao i 19 miliona pratilaca na Twitter i 4 miliona na Instagram profilima.

    DAVID GUETTA to headline EXIT Festival 2016: https://youtu.be/_SD58PY0PN8

    Himna EURO 2016 „This One’s For You“ puštaće se na početku i kraju svake utakmice, na stadionima i u TV prenosima, a deo pesme u čijem snimanju su učestvovali navijači biće emitovan svaki put kad neko postigne gol. Dejvid Geta je jedan od najpoznatijih i najuspešnijih francuskih muzičara, pa i ne čudi što je baš on izabran za autora zvanične himne prvenstva koje se održava u ovoj zemlji. Getu će ovog leta moći će uživo da čuje i domaća publika na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 8. jula, posle čega se Francuz vraća odmah u Pariz radi nastupa na zatvaranju Evropskog fudbalskog prvenstva!

    Akcija 4+1 za EXIT Avanturu još samo danas!

    4+1 akcija za prodaju ulaznica za EXIT trajaće još samo danas do kraja dana! U ovoj omiljenoj akciji fanova, biće dostupne ulaznice samo za celu EXIT Avanturu, odnosno komplet EXIT i Sea Dance festivala! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za celu EXIT Avanturu, petu dobiće na poklon! Ulaznice se prodaju u knjižarama Vulkan, lancu prodavnica Corner Shop, kao i na još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com. Ulaznice za EXIT prodaju po ceni od 6.490, odnosno 4.990 dinara za Sea Dance, te samo 6.990 dinara za celu EXIT Avanturu. Jednodnevne ulaznice koštaju 2.490 za prve tri noći i 2.990 dinara za nedelju. Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC’c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Robin Schulz, Black Coffee, Cock Sparrer, Paradise Lost, Andy C, Rebolledo, Zadig, kultni evropski klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, te brojni drugi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]