• DOLOVO: Večeras projekcija filma o nekadašnjem druženju Dolovaca

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje građana „Satibara“ organizovaće 5. septembra, na trgu ispred dolovačkog Doma kulture, s početkom u 20:30, filmsko veče „Pozdrav iz Dolova“ u okviru koje će premijerno prikazati svoj film pod nazivom „Dolovobook“.

    U proteklih pet meseci, ekipa „Satibare“ je snimala video materijal u okviru kog su stariji Dolovci pričali o tome kako su se ljudi družili pre pojave interneta i društvenih mreža. U okviru projekta, bili su uključeni mladi i najmlađi Dolovci koji su pomagali u nastajanju ovog filmskog dela. U filmu se na kreativan način pravi poređenje sećanja sagovornika na vreme druženja pre pojave interneta, sa okruženjem društvenih mreža.

     Projekciju filma pratiće i drugi sadržaji, poput bazara domaćih proizvoda, kao i radionice za najmlađe: filmska radionica, radionica pletenja korpi od novinskog papira i „medna večera za najmlađe“ sa animacijom.

    Od 22:00 u finalu večeri, bluz grupa „Soul Steamers“, prirediće svoj koncert.

    Udruženje građana „Satibara“ organizovaće 5. septembra, na trgu ispred dolovačkog Doma kulture, s početkom u 20:30, filmsko veče „Pozdrav iz Dolova“ u okviru koje će premijerno prikazati svoj film pod nazivom „Dolovobook“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]