• Duo „Ivica” sprema novi album

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Muzički duo Ivica, osnovan 2012. godine od strane Pančevca Ivana Kačavende, na jesen će objaviti novi album „120 dana na Atlantskom okeanu”. Trenutno se na internetu mogu pronaći tri pesme, LjubavnaNovembar i Američki san, koje su okačene kao najava pred izbacivanje celog albuma.
    Za razliku od većine dosadašnjih izdanja „Ivice”, ovaj album sniman je van studija, u kućnom ambijentu i sopstvenoj produkciji.
    „Zvuk je malo osvežen u odnosu na dosadašnja izdanja, jer pored glasa, električne i akustične gitare u pesmama se mogu čuti različiti ritmovi, sintovi, efekti…” – izjavio je za 013info Ivan Kačavenda.
    „Ivica” je indie-acoustic-mellow duo iz Pančeva i Beograda. Do sada su objavili eksperimentalni akustični album „Lepe reči su za ružne dane”, noise-pop singl „Moram biti bolji” i EP „Vodi me na more”. Duo čine Aleksandra Andonovska na električnoj gitari i Ivan Kačavenda na akustičnoj. Sva dosadašnja izdanja „Ivice” mogu se preslušati i preuzeti na njihovoj bandcamp stranici.
    Đ.
     

    „Zvuk je malo osvežen u odnosu na dosadašnja izdanja, jer pored glasa, električne i akustične gitare u pesmama se mogu čuti različiti ritmovi, sintovi, efekti…” – izjavio je za 013info Ivan Kačavenda.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]