• Dva laureata za Pančevke na takmičenju „Maksa Popov“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Na međunarodnom takmičenju  za tambure i mandoline „Maksa Popov“ odražnom u subotu, 10.aprila, u prostorijama Muzičke škole „Jovan Bandur“ dva laureata dodeljena su mladim takmičarkama iz Pančeva – Janji Plavšić(11) i Ana-Mariji Mladen(14) .

    Ana Marija Mladen učenica je prvog razreda Srednje Muzičke škole „Jovan Bandur“, u klasi je kod profesorke Ljljane Marijanović za tamburu E-prim. Do sada je osvajala nagrade na više takmičenja kao solista, član kamernog sastava i kao član orkestra.

    Janja Plavšić učenica je trećeg razreda Osnovne Muzičke škole „Jovan Bandur“, u klasi profesorke Aleksandre Jović za mandolinu.

    Takmičenje je održano bez publike zbog potrebnih mera protiv epidemije virusa Covid-19. Učestvovači su takmičari iz Rume, Bečeja, Pančeva, Sremske Mitrovice i Subotice.

     

    Na međunarodnom takmičenju  za tambure i mandoline „Maksa Popov“ odražnom u subotu, 10.aprila, u prostorijama Muzičke škole „Jovan Bandur“ dva laureata dodeljena su mladim takmičarkama iz Pančeva – Janji Plavšić(11) i Ana-Mariji Mladen(14) .

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]