• EXIT i Viber globalno lansirali stikere na srpskom, engleskom i ruskom!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    EXIT festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavio paket Viber stikera na čak tri jezika – srpskom, engleskom i ruskom! Stikeri su objavljeni na rođendan Exita 29. juna i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije. EXIT i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, i milioni njegovih korisnika širom sveta će od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine.. Za dizajn stikera pobrinula se pobednica globalnog konkursa “My EXIT Adventure” Tanja Zajceva iz Moskve, koja je osvojila novčanu nagradu od 3000 dolara i putovanje na EXIT Avanturu za dvoje uz VIP pristup bekstejdž zonama u kojima će se naći neke od najvećih  zvezda svetske muzičke scene ! Cilj „EXIT Adventure“ stikera je da izraze festivalski način života i univerzalnim jezikom povežu mlade iz celog sveta. Ovi stikeri će obožavaocima Festivala dodatno približiti jedinstven koncept festivalskog letovanja, uz dva međunarodno priznata i nagrađivana festivala, na dve spektakularne lokacije u dve susedne zemlje!

        Nastavite da pratite sve važne informacije o Exit avanturi!

    I pre nego što krenete na Exit avanturu, možete imati insajderski pristup najnovijim informacijama prateći javni čet Exit avanture na Viberu! Izvođači na Exit avanturi će gostovati na javnom četu kako bi odgovarali na pitanja učesnika; direktan materijal sa festival biće dostupan, kao i sadržaj sa ostalih manifestacija, žurki, i konferencija u međuvremenu. Nastavite sa praćenjem javnog četa na http://viber.com/exit.

        O EXIT Avanturi 2016

    Exit festival će se održati od 7. do 10. Jula tekuće godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, posle čega će Exit Avantura biti nastavljena na Jadranskom moru, tokom trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili The Prodigy, Skrillex, Ellie Goulding, David Guetta, Wiz Khalifa, Hurts, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Bastille, Stereo MC’c, The Vaccines, Richie Hawtin, Jeff Mills, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Robin Schulz, Lost Frequencies, Solomun, Marco Carola, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Andy C, Maceo Plex, Black Coffee, Banco de Gaia, Cock Sparrer, Paradise Lost, klubovi Nitsa, Tresor, Concrete i Grelle Forelle, kao i brojni drugi.

        O kompaniji Viber

    Kao deo Rakuten grupacije kompanija, Viber besplatno povezuje njegove korisnike širom sveta sa ljudima koji su im najvažniji, svakodnevnim širenjem dobrih vibracija i stvaranjem izuzetnih životnih događaja. Time što preko 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta upotrebljava ovu komunikacijsku platformu, Viber pruža ljudima priliku da se povezuju na način koji im najviše odgovara – bilo kroz slanje individualnih poruka, putem video poziva, grupnih četova ili praćenjem robnih marki i poznatih ličnosti na javnim četovima. Viber se može koristiti na iPhone®, iPad®, Android™ mobilnim telefonima i tabletima, Windows mobilnom telefonu, Windows®, Windows 8®, Mac, Linux i Symbian uređajima preko mobilnih ili WiFi konekcija.

     

    EXIT festival je u saradnji sa Viberom, jednom od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka sa više od 754 miliona jedinstvenih korisnika širom sveta, objavio paket Viber stikera na čak tri jezika – srpskom, engleskom i ruskom! Stikeri su objavljeni na rođendan Exita 29. juna i dostupni su na svim tržištima širom sveta, što ih čini jedinstvenim paketom iz Srbije. EXIT i Sea Dance su time postali prvi među vodećim svetskim festivalima koji imaju svoj paket stikera na Viberu, i milioni njegovih korisnika širom sveta će od sada moći da razmenjuju ovaj posebno zabavan i zanimljiv sadržaj tokom cele godine.. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]