Sindrom
Kultura

Glasajte za novi spot pančevačkog Sindroma, ima šanse da pobedi

Izvor: 
limancrew/013info Ned, 17/02/2019 - 19:44

Pančevački punkrock/powerpop sastav Sindrom je u sredu 06. februara objavio svoj prvi spot i singl za pesmu ,,Ona ima dečka. Pesma će se nalaziti na prvom albumu benda Sindrom koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav” i koji izdaje izdavačka kuća Take it or leave it. Album publika može da očekuje krajem marta, početkom aprila.

Za novu pesmu pančevačkog Sindroma možete glasati ovde, klikom na žuto ili crveno polje iznad spota sa brojevima.

,,Ona ima dečka na jedan metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi. Samim tim želimo ovim putem da ,,Ona ima dečka’’ još dugo, dugo i da taj odnos potraje! Takođe treba napomenuti da pesma ne predstavlja promociju konzumiranja narkotika i drugih opijata. Ovim singlom najavljujemo album prvenac koji će nositi naziv ,,Navodna ljubav’’ i koji objavljujemo za nešto manje od dva meseca. On sumira zapažanja i inspiracije koje su proistekle  iz različitih iskustava. Pesmu i budući album osim na Youtube-u možete poslušati i pogledati i na ostalim nosačima zvuka i videa kao što su Deezer, Rhapsody, Spotify, iTunes, Amazon, Vimeo i na mnogim drugim servisima.’’ – kazao je Miomir Mikri Adamović frontmen benda Sindrom.

Pančevački punkrock/powerpop bend Sindrom nastao je početkom 2016. godine. Čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i bend ima jednu nesvakidašnju podelu uloga jer je za bubnjevima Jelena Coje Vajović na šta je bend posebno ponosan. Ideja o formiranju benda nastala je još 2013. godine, ali sve do januara 2016. godine članovi Sindroma su svirali u različitim sastavima dok se grupa nije hemijski ustalila. Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na probleme mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu. Sindrom je taj koji se putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćeni ovim sindromom novog poretka. Sindrom u proseku ima 21 godinu i svojim najvećim uspehom smatra potpisivanje ugovora o izdavanju debitanskog albuma ,,Navodna ljubav” sa izdavačkom kućom Take it or leave it.

Najvažniji nastupi benda Sindrom: Belgrade beer fest 2017 (main stage), Bunt rok festival –RTS (Polufinale i finale) 2017, Beer Garden 2018, Dev9t festival, Bass player festival, Rokerijada, Gašini akordi(Pobednici).

Bendovi s kojima je Sindrom svirao: Riblja Čorba, Mortal Kombat, Iskaz, Direktori, Samostalni Referenti, Trigger, Hadži prodane duše, Buč kesidi

Gradovi i mesta u kojima je Sindrom svirao: Beograd, Pančevo, Bogatić, Veliko Gradište, Banatsko Novo Selo, Vršac, Velika Plana, Starčevo, Kovačica, Smederevska Palanka, Mladenovac, Petrovac na Mlavi…
MarketingNajnovije vesti