• Hiphop grupa Migos stiže na Exit festival

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Globalni muzički fenomen iz Atlante i jedna od najpopularnijih svetskih rep grupa Migos stiže na glavnu binu Exit festivala.

    Na zvanično najbolji evropski veliki festival Migos stiže sa vrha američkih top lista. Za samo godinu dana ova rep grupa dva puta je osvojila prvo mesto američkih top lista, a sa vrtoglavih 15 numera koje su se istovremeno našle na američkoj top-listi, Migos su oborili rekord star 54 godine koji su pre njih držali samo Bitlsi. Trio koji čine Quavo, Offset i Takeoff svet je zaludeo prvo hitovima „Versace“ i „Look At My Dab“, da bi 2016. godine njihov megahit “Bad and Boujee” inkasirao preko 600 miliona YouTube pregleda i držao svetski tron pune četiri nedelje uprkos tome što je izašao u isto vreme kad i megahit Eda Sheerana „Shape of You“. Dok ih je Gardijan uporedio sa Bitlsima, Rolling Stone ih je proglasio grupom koja oblikuje popularnu kulturu. Uz dve Gremi nominacije i plejadu zvezda sa kojima sarađuju kao što su Pharrell, Nicki Minaj, Drake, Gucci Mane, Katy Perry, Justin Bieber i Cardi B, jasno je da će popularna trojka iz Atlante još dugo vladati svetskom scenom.

     

    EXIT festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih zvezda kao što su Ziggy Marley, Fever Ray, Alice Merton, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Maceo Plex, Nina Kraviz, Solomun, Amelie Lens, Ben Klock, Jax Jones, Ofenbach, Mahmut Orhan, Carl Craig, Tale of Us, Sevdaliza, Burak Yeter, Madball, Brujeria, Ofenbach, Slapshot, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Asphyx, Bombers… Više informacija o ulaznicama na festival može se pronaći na sajtu exitfest.org.

    Đ.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Vek pančevačke biblioteke

    Jubilarna godina biće godina modernizacije, kako bi se još veći broj sugrađana animirao da koristi pogodnosti čitaonice sa 110 mesta, knjiškog fonda od oko 200.000 knjiga i preko 50 serijskih […]